Roger Buch.

Bliv klædt på til KV17 med Roger Buch

Kommunalvalgene står for døren, og journalister, fotografer, kommunikatører, grafikere, politikere og andet godtfolk skal de næste måneder følge udviklingen i antallet af kandidater, valgdeltagelsen, selve valgresultatet og den efterfølgende konstituering, hvor borgmesterkæderne placeres for de kommende fire år.

Men er der overhovedet en fremtid for lokalt selvstyre?

Og gør det en forskel, om det er en rød eller blå borgmester, der bliver valgt? Det er nogle af de spørgsmål Roger Buch besvarer i sit oplæg, der sætter dig ind i valgets store emner – og han også tager et kig på kommunernes økonomiske fremtidsudsigter.

Roger Buch er forskningschef ved DMJX i Aarhus.
I perioden 1993-2004 var han parti- og kommunalforsker ved Syddansk Universitet i Odense, og siden 2004 har han forsket i samfundsvidenskab ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX.

DR Sjælland. Foto: Mathilde Nordenlund

Hvor: DR Sjælland, Vadestedet 1, 4700 Næstved. 1. sal.

Hvornår: 23. august kl. 18.00-20.00.

Der vil blive serveret et let aftentraktement til arrangementet.

Du er velkommen allerede kl. 17.30, hvis du vil med på en lille rundvisning gennem DR Sjællands redaktion og studier, og hilse på værterne, der sender P4 Eftermiddag live frem til kl 18.00.

Sådan finder du vej med offentlig trafik:

Vadestedet 1 kan nås med en 25-minutters gåtur fra Næstved station gennem byen og ud langs kanalen eller med bus 601, 604 eller 640 fra stationen.


Tilmelding foregår ved at sende en mail til Mathilde Nordenlund på mnom@dr.dk

Skriv ’TILMELDING/Roger Buch i emnefeltet’, og skriv dit navn og medlemsnummer,  og om du kommer til både rundvisning og foredrag eller kun foredraget. Skriv også gerne, hvis du er vegetar eller har nogle allergier, så vil vi gøre vores bedste for at komme det i møde.

Gem

Gem

Gem