Få styr på de medietendenser, der rykker

Chatbots, virtual reality, personaliserede nyheder, instant articles, SoMe, fake news og stemmeaktiveret journalistik. Medierne er i den vildeste omstilling, og det er ikke kun teknologien, der rykker – det gør journalistikken og mediebrugerne også. Dette foredrag med Jan Birkemose torsdag den 8. juni i Roskilde generobrer overblikket og zoomer ind på de stærkeste og vigtigste tendenser.

Der er tale om et foredrag, der tilrettelægges specielt for dig. Du får bud på, hvad forandringerne betyder for dig, og hvordan du kan udnytte mulighederne bedst.

Jan Birkemose, tidligere chefredaktør for Ugebrevet A4 og direktør i selskabet Avisen.dk ApS. og før det en fortid som undersøgende journalist på Ekstra Bladet, arbejder nu selvstændigt som rådgiver og analytiker. Han investerer dagligt mange timer på at følge udviklingen i mediebranchen. Ud over at løse opgaver for etablerede medieaktører og samarbejde med medie-iværksættere, deltager han desuden i internationale konferencer og plejer et stort netværk i både mediebranchen og blandt medieforskere i Danmark og udlandet.

Jan Birkemose skræddersyr dette foredrag bedst mulig til Kreds 2 medlemmerne. Derfor bedes du tilmelde dig arrangementet med angivelse af, hvor i regionen, du kommer fra og hvilken type journalistisk stilling, du bestrider. Så har Jan Birkemose til gengæld afgivet et løfte om at komme med konkrete bud på, hvad de mange tendenser kan bidrage med til deltagernes liv – og/eller hvordan vi udnytter dem bedst.

Tid og sted: torsdag den 8. juni kl. 19-21 på Café Florentz, Algade 15, Roskilde.

Tilmelding med navn, hvor du arbejder og hvad du arbejder med til Anja Desirée Lykkeberg  helst senest mandag den 5. juni.