Udnyt dine Apple-enheder

Samarbejdet mellem Mac, iPhone, iPad & Apple Watch

I samarbejde med IT-konsulent Ulrik Aabye-Hansen afholder Kreds2 og Medarbejderforeningen på Sjællandske Medier et 3-timers kursus i, hvordan du bliver bedre til at udnytte dine Apple-enheder i dit daglige arbejde.

 Indhold
Kurset er en gennemgang af de forskellige samarbejdsmuligheder der findes mellem computer, telefon og tablet på Apples styresystemer: MacOS og iOS.

Specielt med Apples netværkstjenester (Apple ID og iCloud) og tredjepartstjenester som Dropbox eller OneDrive kan man få sine enheder til at samarbejde, ikke kun på mail, kalender og kontakter, men også påmindelser, telefonopkald, chat, dokumenter, indstillinger og meget andet.

 Forhåndskundskaber
Kurset forudsætter basal kendskab til MacOS og iOS. For at kunne få fuldt udbytte af kurset skal man have en computer på Mac OS X 10.12 Sierra og iPhone og/eller iPad på iOS 10, men har man tøvet med at opgradere, vil man alligevel kunne følge størstedelen af kurset på ældre systemer og eventuelt opdage hvad man kan få ved at opgradere.

Kursusoversigt

Lektion 1 (17-18.30)

  • iCloud synkronisering – hvad er forskellen på synkronisering og backup? Vi snakker om mail, noter, påmindelser og kalender. Og nogle ekstra muligheder for samarbejde mellem dine Apple enheder.
  • Notifikationer – Vores mange enheder har nu evnen til at forstyrre os konstant, uanset hvornår på døgnet der sket noget. Vi kigger på at styre flowet at information så produktiviteten kan holdes i top uden vi går glip af vigtige informationer.

 Kort pause 18.30 – 18.45 – Kreds2 byder på en sandwich

 Lektion 2 (18.45-20)

  • Noter – Apples notes program der findes på Mac, iPhone og iPad. Kan bruges til hurtige noter, tegninger, links og lister. Du kan også låse noter med fx følsomme oplysninger, og dele noter med andre og samarbejde.
  • Dokumenter – Synkronisering og Backup. Hvordan bruger man bedst iCloud Drive, Dropbox og OneDrive og sørger for de ikke bruger sparsom plads på din computer.

 

Tilmelding nødvendig
Kurset afholdes på Frederiksborg Amts Avis, Slotsgade 1 Hillerød, torsdag den 24. august 2017 kl. 17.00 – 20.00.

Der er plads til 20 deltagere efter ”først-til-mølle.”

Tilmeld dig ved at sende en mail til Tommy Verting: tommy@verting.dk

 

Ulrik Aabye-Hansen er selvstændig IT-konsulent med fokus inden for Apples hardware og software. Ud over små og store kunder inden for reklame og den grafiske branche, laver han produkttræning for Apple og underviser i de mere tekniske aspekter af både MacOS og iOS.