Mød Cavlingvinderne:
Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen

Forud for Kreds 2’s generalforsamling den 4. februar 2018 kan du møde årets Cavlingvindere og høre om arbejdet og ufordringerne med deres fantastiske bogprojekt om Bullshit-rckerne og den fatale konflikt med Hells Angels.

Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen har lovet at komme til Café Florentz på Algade 13 i Roskilde kl. 15, og det giver en time til fortælling, spørgsmål og diskussion om, hvordan man graver ned i fortiden og finder viden af væsentlig betydning for nutid og fremtid.

Hvordan skriver man en bog til en Cavling?

Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen gjorde det. På søndag kommer de til Kreds 2’s generalforsamling og fortæller om arbejdet med deres prisbelønnede bog ”BULLSHIT – Fortællingen om en familie”.

Det er en dokumentarisk bog, der handler om den første blodige bandekrig. Men det er også en bog, der fortæller om det, der får unge mennesker til at ende i bandernes parallelsamfund. Det fik Politiken til at udråbe bogen til pensum for socialpolitikere i en forsideleder.

Det er en samfundsengageret bog, der vender historieskrivningen på hovedet og beskriver tabernes historie – historien om rockerbanden Bullshit, der tabte krigen mod overmagten i Hells Angels.

Og så er det en journalistisk bedrift, hvor et enormt kildemateriale – dokumenter fra politi, domstole, skolevæsen, sygehuse og sociale myndigheder kombineret med omkring hundrede interviews – er blevet gennemgået og formidlet til en fængslende bog, man bliver klogere af at læse.