Start din egen avis
– og tjen penge på det!

Få opskriften på hvordan man starter avis og tjener penge det, tirsdag den 29. august kl. 19.00 i Café Florenz (det gamle Hotel Prindsen). Her får du historien om TunePosten, en LOKAL lokalavis, fortalt af bladets stifter, ejer og journalist, Dan Bjerring.

Dan BjerringDan Bjerring, som bor i Tune mellem Roskilde og Greve – i Greve kommune – startede for 3½ år siden TunePosten. I dag har han neddroslet sit arbejde som journalist på Christiansborg for at bruge mere tid på TunePosten.

”Jeg havde fra begyndelsen håbet at kunne udkomme én gang om måneden med 16-24 sider, men i dag er det undtagelsen, hvis avisen kun er på 40 sider. Det mest almindelige er 56 eller 64 sider – alt sammen dækket af annonceindtægter fra de lokale virksomheder og forretninger,” fortæller Dan Bjerring.

”I dag er TunePosten en fast forankret del af Tunes hverdag, og jeg tør godt selv bruge ordene bragende succes,” siger Dan Bjerring. ”TunePosten sætter – ikke mindst med sine lederartikler – politiske dagsordener og kan eksempelvis tilskrives en meget stor del af æren for, at Byrådet har besluttet, at kommunens næste plejehjem placeres i Tune.”

TunePosten har blandt andet skrevet om ”Pilrådden forvaltning på Greve Rådhus”, ”Sovjettilstande på Greve Rådhus”, og ”Borgmesteren er i lommen på embedsmændene”.

TunePosten har holdninger, men ikke partipolitiske, understreger Dan Bjerring. Han lader i øvrigt foreninger, kirken og kommunen annoncere gratis, netop fordi han ikke vil være i lommen på nogen.

Kom og hør Dan Bjerring tirsdag den 29. august kl. 19.00 fortælle om, hvordan han bærer sig ad med at tjene penge på egen udgivelse af lokalavis. Dan svarer beredvilligt på spørgsmål bagefter om indhold, økonomi, drift, distribution osv.

Det foregår i Café Florenz (det gamle Hotel Prindsen) i Roskilde.

Tilmelding senest fredag den 25. august til Jette Hvidtfeldt.

Gem

Gem