(AFHOLDT) TAL TIL ØJET 2020 den 25.1. i København

TAL TIL ØJET 2020 bliver afholdt lørdag den 25. januar på IT-universitetet i København.

Programmet er på plads og tilmeldingen er åben. 

Hele programmet og alle oplægsholdere kan ses på hjemmesiden https://journalistforbundet.dk/tal-til-oejet

Der er 14 sessioner i to spor, kl. 9.00 til kl. 17.00, og blandt oplægsholderne er Troels Nørlem, Stine Bjerre Herdel, Anders Kjærulff, Signe Nygaard, Per Morten Abrahamsen og mange flere. 

Her er nogle overskrifter fra programmet

Kunsten at smadre sin tvangsarv // Spil som storytelling // Gå all in på den digitale fortælling // Ternet Ninja – skab et visuelt univers i animationsfilm // Det er ’livsfarligt’ at sende forkerte visuelle signaler // Skal vi lige trække vejret og lave en strategi? // AI, en ny kollega i den visuelle verden? // Native Advertising – Visuelle gøgeæg? // Experience design – se, føle, høre // Fotografen der gik i fisk //univers i animationsfilm // Det er ’livsfarligt’ at sende forkerte visuelle signaler // Skal vi lige trække vejret og lave en strategi? // AI – din nye kollega // Fotografen der gik i fisk //

Konferencetorvet er også fyldt med liv

Igen i år er der også gæster på Konferencetorvet, hvor der er præsentation af Paperdomain, Khora Virtual Reality, Kort & Dokumentarfilmskolen, 3D-hollografi og Medieskolen i Viborg. Deltagerne kan også gå i Selfiebiksen og få taget et portræt ?